Online training

Online training: Van single naar samen (Pilot)

“Voor single vrouwen die denken dat alle leuke mannen bezet zijn”

Datingsites bieden je kansen om met je ideale  partner in contact te komen, maar daarmee ben je er nog niet. Als je al een tijdje van die sites en apps gebruik maakt, weet je hoeveel tijd je kunt verliezen aan swipen, Hoe vind je tussen al die profielen de juiste man?

 

Save the Dates: Online training 11 en 18 maart & 1, 8, 15 en 29 april 2021.

Hoe zorg je voor positieve ervaringen in plaats van afwijzingen?

Met een slimme, doelgerichte aanpak vergroot jij je kansen met 80%. Vaak begint dat met je verwachtingen en overtuigingen onder ogen te zien. Maar ook met een datingprofiel dat een brug slaat tussen jou en het type man dat bij je past. De belangrijkste stap daarvoor is weten wat je nu verkeerd doet. Ik merk aan mijn klanten, dat als je slimme keuzes maakt op je datingprofiel, dat je daar in het hele datingtraject profijt van hebt. Minder frustrerende dates die niet passen, meer positieve reacties en partners met dezelfde intenties.

 

★★★★★

“Het waren zelfs zo veel reacties dat ik niet meer kon kiezen. Marc adviseerde me om een top 3 te maken en daarmee contact te leggen. Dit heeft geleid tot de leukste eerste date die ik via deze datingsite heb gehad!”

★★★★★

 

Slim

Je krijgt kennis en krachtige instrumenten, die gebaseerd zijn op psychologische en wetenschappelijk onderzoek. Ik ben opgeleid als toegepast psycholoog én heb mij eigen methode doorontwikkeld, getest en ingezet. Geen onzin dus!

Simpel

Aan de hand van eenvoudige methoden help ik jou je krachtig te profileren. We gaan precies doen wat nodig is.

Samen

Je bent bij mij geen nummer, zoals bij datingbureaus. Jouw transformatie staat bij mij centraal. Ik ben jouw ‘wing man’, je krijgt mijn persoonlijke aandacht en ik adviseer je over welke stap. Zo hoef je nooit meer alleen aan te modderen.

 

Waarom kan ik je helpen?

Veel van mijn klanten ervaren vluchtigheid op de relatiemarkt. Ze hebben vaak al van alles geprobeerd en soms staan minder geslaagde ervaringen hun zoektocht in de weg.

Als toegepast psycholoog, met praktische werkervaring bij zowel relatiebureaus als zelfstandig relatiecoach, help ik single 45+ vrouwen aan een slimme aanpak waarmee zij veel gerichter en effectievere stappen zetten. Mijn klanten vinden hun partner omdat zij handvaten krijgen om hun zoektocht om te zetten in een vindtocht: daarom heet mijn bedrijf vind je droompartner.

Komt dit jou bekend voor?

Verkeerde dates kosten je motivatie en vertrouwen. Je energie verkeerd gebruiken ook. Het probleem is, dat de mannen met wie jij date, je niet gaan vertellen wat je verkeerd doet. Dat moet je helemaal zelf bij elkaar puzzelen. Doe je dat niet, dan blijf je aanmodderen. Dan krijg je uiteindelijk niet eens het gevoel dat je op weg bent richting je ideale partner. Niets demotiverender dan dat.

Krachtig starten is de helft van het werk

Je bent niet de enige met dit probleem. Bij de online training Van single naar samen krijg je kennis en inzichten die je helpen met de start van een liefdevolle relatie. Het programma van de online training is deels samengesteld, maar ik wil zoveel mogelijk aansluiten bij jouw behoeften. Daarom ontvang ik graag jouw input. Welke onderwerpen wil jij nog meer terugzien bij de online training? (s.v.p. mailen naar info@vindjedroompartner.nl) De online training geef ik via webinargeek en is verdeeld over 6 weken en start vanaf donderdag 11 maart 2021.

 

★★★★★

“Ik had binnen een week een sprankelende date, met een verwachtingsvolle toekomst. Heel hartelijk bedankt, Marc!

★★★★★

 

Het programma

Online training ‘Van single naar samen’, door Marc de Walle.

De agenda:
* 11 maart 2021: 20.00 – 21.00 uur: Verwachtingen
* 18 maart 2021: 20.00 – 21.00 uur: Waar vind je jouw ideale partner?
* 1 april 2021: 20.00 – 21.00 uur: Hoe weet je of hij de juiste man is voor jou?
* 8 april 2021: 20.00 – 21.00 uur: nader in te vullen
* 15 april 2021: 20.00 – 21.00 uur: nader in te vullen
* 29 april 2021: 20.00 – 21.00 uur: nader in te vullen

Tijdens deze online training krijg je:

* Inzicht over hoe (online) daten voor jou kan werken;
* Advies hoe je de ideale partner kunt vinden;
* Inzicht hoe je verbinding kunt maken met je ideale partner;
* Training door Marc de Walle;

Wat is de investering?

De normale prijs voor de online trainingVan single naar samen’ is € 997,-. Omdat het voor het eerst is dat ik deze training geef, is dit je kans om voordelig mee te doen in een kleine groep van single vrouwen. Daarom vraag ik voor de online training nu slechts € 97,- per persoon (inclusief BTW).

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door te mailen naar: info@vindjedroompartner.nl met je naam en mobiel telefoonnummer. Na aanmelding ontvang je een factuur. Zodra je betaald hebt is jouw plek gereserveerd. Er zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Voor wie is dit:

  • Voor single 45+ vrouwen die zich gedurende 6 weken willen committeren aan de online training en mij willen voorzien van feedback, zodat ik de training kan verbeteren.
  • Voor single 45+ vrouwen die nu écht de juiste dingen willen doen. Ze willen investeren in zichzelf en de toekomst waar ze van dromen.
  • Voor single 45+ vrouwen die resultaten willen: ja, nu gaat er iets anders gebeuren. Ze zijn bereid aanpassingen te doen, te kijken naar hun eigen handelen en dus ook te zien dat er dan andere energie gaat stromen.

 

★★★★★

“Ik heb drie dates gehad en ik zie hem nu regelmatig.”

★★★★★