Aanbevelingen

“Marc heeft mij op een hele prettige manier geholpen bij het schrijven van een onderscheidend datingprofiel. Door zijn ervaring en adviezen, ben ik klaar om mijn droom man te vinden. Ik kan de hulp van Marc iedereen aanraden!”

Petra


“Marc is een enthousiaste coach die mij goed geholpen heeft met het opstellen van mijn datingprofiel. Ik had mijn profiel nogal generiek geschreven. Ik dacht dat het de bedoeling was dat ik zo veel mogelijk mannen zou aantrekken. Marc wist me te vertellen dat het juist gaat om één man waarmee je een klik hebt. Je moet je profiel zo specifiek mogelijk schrijven zodat je de mannen die niet bij je passen er direct uit filtert. Deze tip had succes: ik kreeg meer passende reacties op mijn profiel.

“Het waren zelfs zo veel reacties dat ik niet meer kon kiezen. Marc adviseerde me om een top 3 van de reacties te maken en daarmee contact te leggen. Dit heeft geleid tot de leukste eerste date die ik via deze datingsite heb gehad!

“Marc is verder een warm persoon waarbij ik me direct op mijn gemak voel. Hij heeft een positieve instelling. Daardoor word ik zelf ook weer enthousiaster over daten. Ik zou Marc zeker aanbevelen als coach!”

Evelien (37 jaar)


“Ik heb enkele coachingsgesprekken gehad met Marc. Het waren prettige gesprekken, omdat ik het gevoel had dat hij mij goed begreep. In de eerste plaats omdat Marc zelf ook introvert is.
Marc heeft voor mij een goed profiel opgesteld waar ik goed verder mee kan gaan naar datingsites. Bedankt Marc!”

Hans (48 jaar)


“Ik heb Marc leren kennen als een zeer betrokken persoon en een goede luisteraar. Marc stelt goede vragen die je tot nadenken zetten en je motiveren te zoeken naar de antwoorden die werkelijk bij jou passen.

“Ik ben van mening dat hij doelgericht en gepassioneerd te werk gaat om samen het gewenste resultaat te bereiken. Marc is een doorzetter en heeft kennis van zaken, kortom; een aanrader op het gebied van persoonlijke coaching!”

Pierre (50 jaar)


“Ik heb de gesprekken met Marc als prettig en open ervaren. Het heeft mij een andere kijk op internet dating gegeven. Ik vind het heel moeilijk om continue afgewezen te worden. Er zullen net als ik, dates zijn die je eerst persoonlijk moet leren kennen voordat je er een klik mee hebt. Daar heeft Marc mij inzicht in gegeven. Vandaar al mijn afwijzingen.

Ik raad Vindjedroompartner.nl zeker aan.”

Richard (47 jaar)


“Marc is een prettig persoon om mee te praten. Hij is rustig, kan goed luisteren en is oprecht geïnteresseerd. Daarbij heeft hij geen oordeel en stelt hij de juiste vragen om tot de kern te komen.
Ik vond het fijn om met hem te sparren en kan hem zeker aanbevelen als coach.”

Yvon (43 jaar)


“Ik heb 3 dates gehad en de laatste vrouw zie ik nu regelmatig. We zullen zien hoe het verder ontwikkelt. Ik heb veel lovende reacties gekregen op jouw verhaal. Het (droomprofiel) is niet onopgemerkt gebleven.”

Kasper (41 jaar)

 


Aanbevelingen over de Oranjewandeling:

“De ontvangst was prettig, ik voelde me meteen welkom. Er werd de tijd genomen om iedereen rustig te begroeten. Iedereen werd gesproken op verschillende plekken binnen de groep en dat kwam prettig over.

“Het voorbereidingsappje vooraf, deed ook goed. Het is toch altijd even spannend vind ik, met een groep meegaan. Door jouw appje voelde ik me welkom en dat gaf het laatste zetje om te gaan.

“De wandeling was leuk en leerzaam. Leuk dat mensen in de groep aanvullingen deden. Er waren een aantal belezen mensen bij waar ik ook wat van opstak.

“Het was een erg leuke groep. Ik heb met de meesten wel even contact gehad. Geen groep gelukkig, met “hengelende” mannen of vrouwen die op jacht waren. Met deze groep ga ik graag vaker mee of activiteiten doen die je alleen niet snel doet.” 

Leonie


“Het was erg plezierig om vooraf nog een appje te krijgen als reminder voor de wandeling en ik voelde me welkom daardoor.
De ontvangst in het restaurant was heel hartelijk, de wandeling is leuk en de sfeer in de groep was goed en gezellig.

Kortom het was goed georganiseerd en ik hou me aanbevolen voor andere stadswandelingen en bied je mijn hulp aan als je dit nodig mocht hebben.”

Harma


“Positief & enthousiaste instelling van Marc. Gezellige en informatieve wandeling.”

Tom

 


Aanbevelingen over de Singlesborrel:

“Dank voor het organiseren. Het was erg leuk en ik heb leuke mensen ontmoet!”

Anne-Marie (45 jaar)


“Door de Corona tijd was de singlesborrel een paar keer uitgesteld, maar Marc hield me goed op de hoogte van de wijzigingen en bood telkens een nieuwe datum aan. Het was prettig dat dit op een persoonlijke manier gebeurde.

De ontvangst was zeer prettig en ook het Italiaanse restaurant bood een ontspannen setting. De deelnemers kwamen uit de gehele Randstad en de gesprekken waren open en plezierig. We hadden voldoende tijd om met elkaar kennis te maken. Ik zie na deze eerste kennismaking uit naar één van de sportieve activiteiten! Aanrader!”

Lisette (43 jaar)