Dit datingprofiel maakt een vrouw blij!

1. Met een goede profielfoto trek je snel de aandacht van je droomvrouw. Waarom? Een foto zegt zeker meer dan duizend woorden!

Zij krijgt sneller een beeld van jou, wie jij bent. Een goede foto nodigt haar uit om jouw profiel verder te bekijken.Zorg voor een recente profielfoto, waar je bij voorkeur alleen en lachend op staat. Met een profielfoto ben je er nog niet.

2. Je hebt ook zelfkennis nodig om te weten welke vrouw er bij je past. Doordat je weet waar jij voor staat, kun je makkelijker benoemen van welke vrouw jij blij wordt.

Zodra je dat weet, focus je op jouw droomvrouw door het in je profiel op te nemen. Zo vergroot je gegarandeerd de kans op succes.

Met jouw zelfkennis ga jij je onderscheiden van andere mannen met een datingprofiel. Jij bent immers uniek!

3. Met een onderscheidend datingprofiel laat je zien wie je bent en welke vrouw daarbij past. Door die focus spreek je jouw droomvrouw snel aan. Je beschrijft wie zij zowel innerlijk als uiterlijk is en daarmee wek je haar aandacht.

Zij herkent zich in jouw beschrijving en voelt zich geroepen om te reageren. Je krijgt nog sneller resultaat wanneer jij zelf het heft in handen neemt. Je wilt toch niet afwachten of en wanneer zij reageert?

Dus: maak haar nieuwsgierig met een uitnodigend contactverzoek.

4. Stuur een contactverzoek en begin met een positieve, originele openingszin, waaruit blijkt dat je haar profiel grondig gelezen hebt. Alleen daarmee onderscheid je je al van talloze kapers op de kust.

Daardoor sta jij al met 1-0 voor op andere mannen! Met een originele openingszin trek je haar aandacht. Het zorgt ervoor dat zij doorleest en ook jouw profiel bekijkt.

5. Focus op de overeenkomsten tussen jullie, in plaats van de verschillen. Juist de focus op jullie gedeelde interesses, zorgt ervoor dat je makkelijker kunt verwoorden waarom je vindt, dat jullie een match zijn.

Met jouw oprechte interesse in haar boek je sneller een positief resultaat. Zij zet jou op nummer één!

Kom ook naar het webinar Vijf manieren waarop 45+ singles hun dates ongemerkt saboteren (incl. aanpak die wél werkt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *