Jouw ideale vrouw trek je zo aan!

Tom, een slanke man van eind 40 jaar, had al van alles geprobeerd na zijn scheiding. Pogingen om een leuke vrouw te vinden, mislukten steeds.

“Moet ik mij misschien anders gedragen naar vrouwen”, vroeg hij zichzelf af. Toen ik Tom voor het eerst tegenkwam, maakte hij een onzekere indruk. Zijn zelfvertrouwen leek hem in de steek te laten.

Na een lang huwelijk wist Tom niet meer wat vrouwen van hem verwachten. Zonder veel dates wilde hij snel weer een vrouw vinden. Daarmee maakte hij een licht wanhopige indruk en dat zien vrouwen in de eerste vijf seconden.

Ik herkende veel issues van Tom en gaf hem enkele stevige adviezen, die anderen zeer goed geholpen hebben. Tom en ik hebben beiden een rustige aard en Tom voelde zich daardoor gehoord en begrepen.

Op dat moment zag ik hem ontspannen. Ik kon hem helpen om aan dates te komen, door het programma Het Droomprofiel aan te bieden. Tom bleek geïnteresseerd en wilde graag doorpakken.

ideale vrouw

Door andermans ogen zien

Zo gezegd, zo gedaan. Aan de hand van diepgaande vragen kreeg Tom een helder en realistisch beeld van zichzelf, waardoor zijn zelfvertrouwen enorm groeide.

Ik leerde hem snel hoe hij zichzelf door andermans ogen kan zien. Ook hielp ik Tom te beschrijven, van welke vrouw hij blij wordt én hoe hij hun relatie voor zich ziet. Dit resulteerde in een zeer onderscheidend datingprofiel, dat leest als een spannend jongensboek!

Lovende reacties

Toms datingprofiel trok de juiste vrouwen aan die zich in zijn verhaal herkende: ze voelden meteen een match. Dat heeft Tom geweten; de lovende reacties van leuke vrouwen stroomden binnen.

Dankzij het Droomprofiel heeft Tom een mooie vrouw leren kennen, waarmee hij een relatie aan het opbouwen is.

Wil jij ook een Droomprofiel dat de juiste vrouwen aantrekt? Mail mij via: info@vindjedroompartner.nl Dan maken we een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *