Mijn datingprofiel-foto trekt foute mannen aan!

datingprofiel-fotoDertien in een dozijn

Natuurlijk, je wilt je van je beste kant laten zien op jouw datingprofiel. Met een datingprofiel-foto die mannen in vuur en vlam zet. Je klapt je laptop open en bekijkt foto’s waar je onopvallend op staat. Echt dertien-in-een-dozijn. Eén ding weet je zeker: hier lopen de mannen zeker niet warm voor! Maar, voor welke datingprofiel-foto dan wel? Welke blik of beter gezegd – welke outfit – laat mannenharten sneller kloppen?

VAMP

Jouw ogen flitsen langs allerlei vakantieplaatjes, totdat je adem stokt bij een wel heel sexy datingprofiel-foto. Op deze foto laat je niets aan de verbeelding over, hij is zo waanzinnig, ja een VAMP is niks teveel gezegd! Je weet zeker dat deze datingprofiel-foto je van je single-status verlost. Laat de reacties van droommannen maar binnenstromen…

Dure champagne feestjes

En ja, die reacties komen er zeker! Stinkend rijke mannen melden zich en wat blijkt? Deze mannen houden van uiterlijk vertoon. Dat niet alleen: ze beloven je gouden bergen en ook de complimentjes zijn niet van de lucht. Leuk, maar deze mannen willen slechts een ‘trophy’ vrouw, waarmee ze kunnen pronken op dure champagne feestjes. Is dat echt jouw bedoeling?

Hoe trek je wel de juiste man aan?

Ken u zelve

Allereerst: ken jezelf én weet welke man er bij je past. Plaats één of meerdere foto’s waar je op je best op staat en waarbij je kleding draagt die je ook zou aandoen naar een date.

Zorg dus dat het beeld op de foto overeenkomt met hoe jij in het echt bent. Vooral in het dagelijks leven. Natuurlijk is een foto een momentopname, maar zorg dat de ander een duidelijk beeld van je krijgt: dit hoeft niet per se een sexy foto te zijn ;-). Een sexy foto lokt reacties uit van een bepaald type man, waar je misschien helemaal niet op zit te wachten.

Wil je weten hoe je de juiste partner snel kunt aantrekken?

GRATIS datingprofiel-fotocheck
* Gratis datingprofiel-fotocheck van 30 minuten;
* Direct toepasbaar advies voor de juiste datingprofiel-foto’s;
* Contact via Skype, videobellen of telefonisch;

Interesse? Mail mij via: info@vindjedroompartner.nl
Dan maken we een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *