Mailbox vol positieve reacties

Heb jij enig idee hoeveel reacties vrouwen ontvangen op hun datingprofiel? Veel vrouwen krijgen een duizelingwekkend aantal reacties van mannen. Ja, zoveel dat ze door de bomen het bos niet meer zien.

Het kaf van het koren scheiden is voor menig vrouw een tijdrovende klus. Dan noem ik nog niet eens de inhoud en kwaliteit van de reacties. Spelfouten waarvan de tranen in je ogen springen!

Als single man zou je kunnen denken ”waar begin ik aan?” Die gedachte is heel begrijpelijk. Toch kan jij je als single man heel goed onderscheiden van andere kapers op de kust.

SINGLE MAN
Hoe maak je als single man een grote kans om haar positieve aandacht te trekken? De basis is een uitnodigend en pakkend datingprofiel, waarin je  beschrijft wie jij zelf bent en welke vrouw je wilt vinden. Laat een oprechte en eerlijke indruk achter. Natuurlijk maakt een goede, recente foto jouw profiel compleet. Heb je een leuke vrouw op het oog, stuur haar dan een origineel contactverzoek. Zet in de onderwerp regel van het contactverzoek iets dat haar prikkelt om verder te lezen. In het contactverzoek laat je blijken, dat je haar datingprofiel gelezen hebt. Een welgemeend compliment doet wonderen, maar pas op met een compliment over haar uiterlijk. Dit kan gevoelig liggen 😉 Sluit je contactverzoek af met een leuke vraag, die zij makkelijk kan beantwoorden.

Wanneer je haar datingprofiel grondig gelezen hebt, sta jij al met 1-0 voor op andere mannen! Welke raakvlakken zie je en wat spreekt je daarin aan? Kortom: laat haar weten waarom juist haar profiel jou aanspreekt én waarom je vindt dat jullie een goede match zijn.

Je laat hiermee zien dat je echt de tijd hebt genomen om haar datingprofiel te lezen en dat je serieuze intenties hebt om haar te ontmoeten. De dertien-in- een-dozijn mannen, die snel een nietszeggende reactie versturen, geef jij het nakijken!

SINGLE VROUW
Hoe maak je als single vrouw een grote kans om zijn positieve aandacht te trekken? Begin ook hier met een enthousiast, leuk en concreet verhaal over jezelf en wees duidelijk over welke man je wilt vinden: jouw datingprofiel.

Laat een oprechte en eerlijke indruk achter. Plaats een recente foto waarover je een goed gevoel hebt en weet, dat je met jouw foto een bepaald type man aantrekt. Heb je een leuke man op het oog, stuur hem dan een kort contactverzoek en toon oprechte interesse in hem. Beschrijf wat je aanspreekt in zijn profiel. Sluit ook hier jouw contactverzoek af met een leuke vraag, die hij makkelijk kan beantwoorden.

Wees altijd terughoudend met namen, woonplaats en geef nooit zomaar je emailadres en telefoonnummer. Als je jouw date belt, bel dan eerst met nummeronderdrukking of schakel je nummerweergave uit. Neem vooral de tijd om elkaar rustig te leren kennen.

Wil jij ook positieve reacties én een date met de man of vrouw waarvan je blij wordt? Mail mij via: info@vindjedroompartner.nl
Dan maken we een afspraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *