Waarom je anders voordoen niet werkt. Eén tip die wel werkt!

David, een man uit Zeeland benaderde mij; hij had maar liefst vier uur lang gereisd voor onze ontmoeting. Daarmee bleek dus al dat dit een bijzondere man was. Hij is 45 jaar en ziet er verzorgd uit. Op het eerste gezicht komt hij goed over, maar David kreeg van vrouwen te horen dat hij te rustig is. Hij kon hier niets mee; wat bedoelen ze daar nou mee? Moest hij zich anders voor doen dan hij is, zodat hij wel leuke vrouwen kon aantrekken?

“Wat is het resultaat als jij je anders voordoet”, vroeg ik David. Hij kwam uit een langdurig goed huwelijk (volgens hem) en had daarna een korte relatie gehad. ‘’Zodra jij je anders voordoet, leren vrouwen jou niet echt kennen”, benadrukte ik. Je bent jezelf niet en dat geeft je stress. Stress ruiken vrouwen op veertig meter afstand’’, vervolgde ik.

“Zoek een vrouw die jou waardeert om wie je bent! Je bent helemaal goed zoals je bent.” Een bescheiden glimlach verscheen op zijn gezicht. David leunde wat meer ontspannen achterover.

David begreep wat ik zei. Ik herkende veel punten van wat hij meemaakte; ik kom dat continue in mijn praktijk tegen. Ik vertelde David dat ik hem verder kan helpen om de juiste vrouw te vinden, die echt bij hem past.

Het programma ‘Het Droomprofiel’ paste precies bij wat hij nodig had. In twee intensieve sessies leerde ik David hoe hij een onderscheidend datingprofiel kon maken, waarmee hij zijn droomvrouw aantrekt. Aan de hand van diepgaande vragen, werd duidelijk wie David echt is én welke vrouw bij hem past. Het resultaat was een origineel en pakkend datingprofiel, dat van het scherm afspatte! David had meerdere matches met echt leuke vrouwen!

Wil jij dat ook? Mail mij voor een vrijblijvend gesprek via: info@vindjedroompartner.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *